Haberler


Hasta Yatak Çeşitlerinde Daha Fazla Seçenek ve Fiyat Garantisi


Hasta kişilerin rahat edeceği ve belirli zaman aralıkları ile zorunlu olan ihtiyaçlarını kolayca görebilecekleri ve hastaneler de doktorlar tarafından tercih edilen YERLİ İMALAT hasta yatak modelleri EGEVENTO garantisi ile satışları başlamıştır.

Ev kullanımları için özel olarak tasarlanan ve kullanıma sunulan yatak modelleri görünüş olarak evde kullanılan mobilyalara benzemektedir. Dış görünüşleri normal bir yatağa benzese dahi hareket etme özellikleri bulunmaktadır. Yatakların üzerine monte edilen elektrikli dual motorlar bulunmaktadır. Bu motorlara hükmetmek için bulunan el kumandaları ile çok kolay bir şekilde 180 kg ağırlığındaki bir hastayı bile oturma pozisyonuna getirebilirsiniz.

Hasta karyolası ile sadece hasta kişiler rahat etmezler. Onlara bakacak olan yardımcı kimselerde yatan kişiye müdahale sırasında yatağın özelliklerinden faydalanırlar. Birçok hasta kişi bu yatakları kullanarak konfor içinde yaşamlarına devam etmektedir. Hastaların özellik ile hayatlarının geri kalanında yatmak zorunda kalan kişilerin bakımları oldukça zordur. Bakıcı kimse de bu zorluklar ile başa çıkmak zorunda kalacaktır. Fakat bir hasta yatağı sizlerin bu durumdan en kolay bir şekilde çıkmanızı sağlayacaktır. Her hasta için özel bir yatağı bulunmaktadır ve bu hasta yatağı modeli ile oldukça rahat edecektir.


6 Mayıs 2019 Pazartesi

Diğer Haberler